Uniswaps, Bitcoin Wraps en 20 Crypto Jokes

Het is niet verrassend dat de laatste zeven dagen hebben laten zien dat de Bitcoin-walvissen BTC in 2020 actief aan het verzamelen zijn en dat de CEO van MicroStrategy de bitcoin-weddenschap van het bedrijf heeft verdubbeld omdat er „triljoenen in de schatkisten aan het smelten zijn“. De grote cryptowisselaar Kraken heeft een bankcharter ontvangen, terwijl kusster Gene Simmons toegaf dat hij gemaakt is voor de liefdevolle BTC.

Tezelfdertijd hebben de regelgevers zoals de Financià „le Werkgroep van de Actie (BHV) crypto ,,rode vlaggen“ gezocht om misdadig gedrag te identificeren, terwijl de Venezolaanse cryptogebruikers meer en meer bezorgd werden over beperkte handelopties, alhoewel LocalBitcoins zei het niet het land zal verlaten. In Europa beloofden de regelgevers een nieuwe „golf van regelgevende verplichtingen“ voor lokale crypto-spelers, terwijl monero (XMR) omhoog ging als gevolg van het grote nalevingsnieuws.

Over altcoins gesproken, de Ethereumprijzen schoten weer omhoog toen het UNI-muntje van Uniswap live ging, terwijl Coinbase Pro een opnameprijs introduceerde. Ondanks de recente DeFi-token selloff, is de totale waarde vergrendeld in DeFi blijven stijgen, en KuCoin bood een verrassing voor duizenden Aave’s LEND houders. Last but not least, als je geïnteresseerd bent in hoe je crypto inkomen te verdienen op Uniswap, kunt u leren over het volgen van onze nieuwe „DeFi Unlocked“ serie.

Tot slot kunnen we de afgelopen week via een universele taal – de memes – een samenvatting geven.